Alina Andrei
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Experiența ca manager de peste 10 ani în companii multinaționale și colaborarea cu oamenii minunați întâlniți în acest timp, m-au condus la convingerea că nu funcția pe care o ocupi te ajută să câștigi respectul și aprecierea celor din jur, ci valoarea umană și  profesională pe care o demonstrezi de-a lungul timpului.

Am decis să mă înscriu în cursa pentru schimbare în bine prin parcurgerea unui proces continuu de dezvoltare personală. A inspira și orienta către succes pe cei din jurul meu, a contribui la îmbunătățirea vieții celor care doresc să-și transforme visele în realitate folosindu-mă de experiența din domeniul practic, a devenit de mult timp un obiectiv important în agenda mea, iar motivația o reprezintă frumoasele rezultate obținute și, implicit, mulțumirea celor din jurul meu.

Porneşte acum călătoria vieții tale și descopera metodele practice de aplicare a legilor leadershipului care te ajută să faci  diferența!

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.